Inici Actualitat La bici de xocolata de l’Arnau 97 s’ofereix a la Residència per...

La bici de xocolata de l’Arnau 97 s’ofereix a la Residència per fer un berenar popular

0
COMPARTIR

berenar-trial-bici-xocolata-2015

La bicicleta de xocolata, que va elaborar El Xocolater de Taradell per recollir donatius contra la malaltia X-ALD que va patir l’Arnau Ricart, va acabar sent oferta a la Residència Vilademany. La bici va ser sortejada en la desfilada solidària de fa una setmana i la persona a qui li va tocar va decidir donar-la als companys de trial en bicicleta de l’Arnau.

berenar-trial-bici-xocolata-20153Aquests, juntament amb els seus pares, van proposar a l’Ajuntament de Taradell d’organitzar un berenar per als avis i àvies de la Residència, juntament amb una exhibició de trial. L’acte va tenir lloc aquest dissabte a la terrassa de la residència. Sis dels companys de l’Arnau van realitzar diferents habilitats amb la bicicleta i després van poder degustar la xocolata de la bicicleta, juntament amb tots els presents.

berenar-trial-bici-xocolata-20152

berenar-trial-bici-xocolata-20155

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments