Inici Actualitat L’Envelat de la Plaça de les Eres 2015 dóna 500 euros a...

L’Envelat de la Plaça de les Eres 2015 dóna 500 euros a Osona contra el Càncer

2
COMPARTIR

donacio-solidaria-envelat-2015

Una representació dels organitzadors de l’Envelat de la Plaça de les Eres 2015 van fer efectiva aquest dimecres al vespre la donació de 500 euros a les representants de la delegació de Taradell d’Osona contra el càncer. Es compleix així la paraula que vam donar quan vam presentar la iniciativa, on ens vam comprometre que si l’activitat tenia èxit i beneficis es faria una aportació a una entitat solidària.

Un cop pagades totes les despeses i fet el balanç de l’activitat que es va organitzar durant la Festa Major, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, els integrants de la comissió organitzadora van decidir destinar aquests diners a l’entitat que lluita contra el càncer.

L’Envelat de la Plaça de les Eres va ser tot un èxit gràcies a la participació dels taradellencs i gent d’Osona. L’objectiu era muntar una activitat participativa a l’aire lliure i, si podia ser, fins i tot solidària. Vista la bona acollida que va tenir ja hem començat a pensar en una nova edició de l’Envelat amb la mateixa filosofia.

COMPARTIR

2
Deixa un comentari

avatar
2 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
2 Autors
DolorsAraceli Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Dolors
Convidat
Dolors

Fantàstica iniciativa! Taradell i els taradellencs som un exemple de poble català!

Araceli
Convidat
Araceli

Osona contra el Càncer agraeix el vostre donatiu per aquesta causa solidària. Moltes gràcies!!!.