Inici Actualitat L’Envelat de la Plaça de les Eres 2015 dóna 500 euros a...

L’Envelat de la Plaça de les Eres 2015 dóna 500 euros a Osona contra el Càncer

2
COMPARTIR

donacio-solidaria-envelat-2015

Una representació dels organitzadors de l’Envelat de la Plaça de les Eres 2015 van fer efectiva aquest dimecres al vespre la donació de 500 euros a les representants de la delegació de Taradell d’Osona contra el càncer. Es compleix així la paraula que vam donar quan vam presentar la iniciativa, on ens vam comprometre que si l’activitat tenia èxit i beneficis es faria una aportació a una entitat solidària.

Un cop pagades totes les despeses i fet el balanç de l’activitat que es va organitzar durant la Festa Major, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, els integrants de la comissió organitzadora van decidir destinar aquests diners a l’entitat que lluita contra el càncer.

L’Envelat de la Plaça de les Eres va ser tot un èxit gràcies a la participació dels taradellencs i gent d’Osona. L’objectiu era muntar una activitat participativa a l’aire lliure i, si podia ser, fins i tot solidària. Vista la bona acollida que va tenir ja hem començat a pensar en una nova edició de l’Envelat amb la mateixa filosofia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Dolors
Dolors
1 octubre 2015 16:16

Fantàstica iniciativa! Taradell i els taradellencs som un exemple de poble català!

Araceli
Araceli
1 octubre 2015 15:52

Osona contra el Càncer agraeix el vostre donatiu per aquesta causa solidària. Moltes gràcies!!!.