Inici Actualitat Nova edició de ‘Enforma’t’, un programa d’orientació laboral per a joves

Nova edició de ‘Enforma’t’, un programa d’orientació laboral per a joves

0
COMPARTIR

enformatUn any més Taradell oferirà un programa d’orientació laboral per a joves d’entre 16 i 25 anys. Aquesta iniciativa, sota el nom ‘Enforma’t’, és gratuïta i dóna eines d’orientació, formació i desenvolupament de competències a joves que estan en situació d’atur.

Així, s’ajuda a formar-los en aspectes com tecnologies de la informació i llengua catalana, o més específics com donar tècniques per la recerca de feina, millorar el currículum, la identitat digital o fer un tastet d’oficis.

Les inscripcions es realitzen al mateix Puntal totes les tardes de 16:00 a 20:00 menys els dijous. Està destinat a 15 joves del territori de la Mancomunitat La Plana a qui se’ls farà un seguiment per millorar la seva ocupabilitat. Les inscripcions es tanquen el 25 de setembre i el programa comença al novembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments