Inici Actualitat La taradellenca Erola Puigsech guanya un premi extraordinari de Batxillerat

La taradellenca Erola Puigsech guanya un premi extraordinari de Batxillerat

1
COMPARTIR

erola-puigsechL’alumna de l’INS Taradell, Erola Puigsech Autonell, ha estat guardonada amb un dels premis extraordinaris de Batxillerat. Aquests guardons només es poden donar als alumnes que han tret una qualificació final de Batxillerat igual o superior a 8,75 i que s’hi presenten.

A tot Catalunya poc més de 1.000 alumnes s’hi van presentar i només han obtingut premi. La taradellenca va aconseguir un 37,5 sobre 40 punts en les proves. Aquest premi extraordinari suposa l’exempció de les taxes universitàries en el primer curs, la possibilitat de participar en els Premis Nacionals de Batxillerat, un curs gratuït a l’Escola Oficial d’Idiomes i l’estada en un centre de recerca o insitució relacionada en el camp d’interès de l’alumna.

Segons el director de l’INS Taradell, “és un privilegi per al centre tenir alumnes que es poden presentar a aquests premis, ja que es tracta d’un reconeixement de la qualitat  en els ensenyaments que imparteix”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Antoni Pladevall i Arumí
Antoni Pladevall i Arumí
9 setembre 2015 21:55

Moltes felicitats, Erola. Aquest premi corona el teu esforç.