Inici Actualitat Erola Puigsech i Genís Serrabassa de l’INS Taradell treuen més d’un 9...

Erola Puigsech i Genís Serrabassa de l’INS Taradell treuen més d’un 9 a selectivitat

0
COMPARTIR

erola-puigsech-genis-serrabassa-selectivitat-2015

Dos estudiants taradellencs de l’INS Taradell han tret una nota superior a 9 a les proves d’Accés a la Universitat (PAU). Es tracta d’Erola Puigsech, que ha tret un 9,35, i Genís Serrabassa, amb un 9,15. A més, l’Erola s’ha convertit en l’estudiant amb la nota més alta de tota la comarca d’Osona. Ells dos són dels 543 estudiants (315 noies i 228 nois) de tot Catalunya que han obtingut una nota igual o superior a 9 i rebran una distinció del Govern de la Generalitat.

L’Erola Puigsech havia cursat el batxillerat humanístic i a la selectivitat ha tret un 9,35. Explica que estava força nerviosa durant els exàmens “per això vaig fer alguns errors més”. Les assignatures que millor li van anar van ser Història i Literatura Catalana on va treure un 10. En canvi, la pitjor va ser Català on va obtenir un 8.

Gràcies a la nota de selectivitat li ha quedat un 9,59. La seva intenció era cursar Llengües modernes en una universitat anglesa, però haurà d’esperar-se segurament uns mesos, ja que les matriculacions ja fa temps que es van tancar a Anglaterra.

genis-serrabassaEn el cas de Genís Serrabassa, cursava el batxillerat tecnològic i li ha quedat un 9,174. Assegura que s’esperava treure bona nota, “sabia que m’havia anat molt bé”. Tot i això, no es va escapar dels nervis que provoca la selectivitat. “El primer dia estava molt nerviós, però el primer examen, el de Castellà, em va anar molt bé i això em va relaxar”, afirma.

L’assignatura que més bé li va anar va ser Dibuix tècnic, on ha tret una nota de 10, i la pitjor nota l’ha obtingut en Català amb un 8,5. Amb la nota resultant assegura que vol fer la carrera d’Enginyeria Multimèdia, una oferta acadèmica que només ofereixen centres privats i que cursarà a la Salle Ramon Llull.

A Osona un 97,40% dels estudiants que van fer la Selectivitat l’han superat amb una nota mitjana de 6,5. La nota mitjana catalana ha estat de 6,719 i la més alta és d’un 9,85 d’un alumne de Barcelona.

Aquests joves taradellencs rebran les distincions que atorga el Govern de la Generalitat als estudiants amb millor nota en l’acte de lliurament que tindrà lloc el proper 27 de juliol a Barcelona.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments