Inici Actualitat Quasi 300 persones mostren la solidaritat de Taradell amb el poble del...

Quasi 300 persones mostren la solidaritat de Taradell amb el poble del Nepal

0
COMPARTIR

acte-solidari-nepal-20153

Diumenge a la tarda el Centre cultural Costa i Font es va omplir per participar a l’acte solidari amb el Nepal, devastat pels terratrèmols patits a finals d’abril i principis de maig. El públic podia fer un donatiu de cinc euros, tot i  que molts van lliurar més diners i algunes persones que no hi van ser presents ja havien fet arribar el seu donatiu. Després de diversos dies, de moment, ja s’han recollit 3.670 euros a Taradell entre l’acte i aportacions.

acte-solidari-nepal-2015Tots els diners recaptats van destinats al poble de Goli, al nord-est del Nepal, d’on són la majoria de nepalesos que viuen a Taradell. Es faran arribar a través de l’ONG Peeky Hill que fa set anys ja va fundar una escola i treballa per millorar els pobles de muntanya, preservant la seva cultura, llengua i costums. Cal destacar que durant els concerts de música clàssica de la capella Sant Llúcia que es van fer diumenge a la tarda també es va posar una caixa per recollir donatius i un 10% de la recaptació anava pel Nepal. No es va dir la quantitat perquè l’urna estava segellada, però es van donar més de 270 tiquets.

Les actuacions van anar a càrrec de Binod Katuwal de flauta nepalí, el grup Reshu Lopchan de dansa nepalí,  i les entitats de Taradell, la Coral l’Arpa i Tastet de Gospel

L’acte estava organitzat pel col·lectiu del Nepal a Taradell, juntament amb Som Dones i l’Ajuntament de Taradell.

acte-solidari-nepal-20152

acte-solidari-nepal-20154

acte-solidari-nepal-20155

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments