Inici Actualitat Han començat les obres per edificar el solar de l’antic col·legi Sant...

Han començat les obres per edificar el solar de l’antic col·legi Sant Genís i Santa Agnès

9
COMPARTIR

solar-monges-2015

Després de quatre anys aturat, aquesta setmana s’ha reactivat l’edificació del solar que acollia l’antic col·legi Sant Genís i Santa Agnès al carrer de la Vila. Des de feia uns mesos s’havia habilitat un passatge provisional per connectar el Passeig Domènec Sert i el carrer de la Vila. Però fa uns dies es va tornar a tancar per l’inici imminent de les obres.

obres-solar-mongesRecordem que el solar era de la iniciativa privada Fem Escola que, a canvi de construir el nou edifici del col·legi al costat de la rectoria (es va inaugurar a l’abril de 2012), s’encarregava d’edificar el solar amb la construcció de diversos habitatges que permetien recuperar la inversió. La crisi va fer aturar el projecte, que preveia construir 16 pisos, més d’una vintena d’aparcaments subterranis, diferents locals comercials i un carrer per a vianants, d’uns sis metres, que durà per nom Carrer Pare Coll.

L’enderrocament de l’antic edifici del col·legi Sant Genís i Santa Agnès va tenir lloc al juliol de 2011.

solar-monges-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

9 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Tot es més fàcil del que sembla.
Tot es més fàcil del que sembla.
22 abril 2015 18:41

No us compliqueu la vida. Sigui amb un o altre nom, l’edifici el porta a terme la mateixa gent que el van iniciar. La crisi ha estat molt severa per a tothom, però especialment per a la gent del món de la construcció, i FEM ESCOLA TARADELL no ha estat l’excepció. El fet que es comenci ara, no té absolutament res a veure amb les eleccions. És una mera coincidència. L’obra estava encallada per culpa bàsicament del sector bancari i, en espacial, del BBVA. Aquí l’Ajuntament l’única cosa que ha fet és no posar pals a les rodes i per… Llegeix més »

Debat
Debat
16 abril 2015 9:46

Ramón, gràcies per la web que dius, tot i que la informació que hi apareix és de l’any 2011. Fem Escola és una “fundacio” privada, tot i que amb tot el suport públic i celestial possible.

Segueixo dient que aquesta ja famosa Fem Escola ….NO és qui portarà a terme aquest projecte.

Ramon
Ramon
16 abril 2015 8:03

Si voleu mes informació sobre aquest tema podeu entrar a: http://femescolataradell.blogspot.com.es/, també té pàgina a facebook. I com diu en Jordi, és una iniciativa totalment privada. Hi ha implicats els industrials que en el seu moment varen fer un esforç per tenir una escola en condicions.

Debat
Debat
15 abril 2015 18:19

Jordi, tinc entès que Fem Escola ja no és qui fara l’obra…. potser és un malentès o excusa….. informa’t i ens ho dius.
Gràcies

Com la Dolors, també m’apunto a la proposta de l’Albert

Jordi
Jordi
15 abril 2015 16:50

Tota excusa és bona per crear malentesos i criticar, però pel que tinc entès, aquesta obra la mouen constructors i arquitectes de Taradell que van fer una fundació privada que s’anomena ”Fem Escola”.

Albert Molist Mora
Albert Molist Mora
15 abril 2015 10:08

Podem fer eleccions cada 2 anys? o cada any?

Aixi i guanyaria tot el poble!

Dolors R
Dolors R
15 abril 2015 15:03

Bona idea Albert, proposa-ho! Però la gent no s’adona del què està fent l’ajuntament els últims 2 mesos? Volem polítics de veritat!

Jordi
Jordi
14 abril 2015 18:30

Si, i aquest hi serà igualment quan acabin les obres, ja que es pretén que sigui un eix comercial i a la planificació hi havia destinat el mateix carrer.

Francesc
Francesc
14 abril 2015 15:24

Ara que s’havia aconseguit el passatge que connecta el carrer de la Vila i el passeig Domènec Sert.