Inici Actualitat Han començat les obres per edificar el solar de l’antic col·legi Sant...

Han començat les obres per edificar el solar de l’antic col·legi Sant Genís i Santa Agnès

9
COMPARTIR

solar-monges-2015

Després de quatre anys aturat, aquesta setmana s’ha reactivat l’edificació del solar que acollia l’antic col·legi Sant Genís i Santa Agnès al carrer de la Vila. Des de feia uns mesos s’havia habilitat un passatge provisional per connectar el Passeig Domènec Sert i el carrer de la Vila. Però fa uns dies es va tornar a tancar per l’inici imminent de les obres.

obres-solar-mongesRecordem que el solar era de la iniciativa privada Fem Escola que, a canvi de construir el nou edifici del col·legi al costat de la rectoria (es va inaugurar a l’abril de 2012), s’encarregava d’edificar el solar amb la construcció de diversos habitatges que permetien recuperar la inversió. La crisi va fer aturar el projecte, que preveia construir 16 pisos, més d’una vintena d’aparcaments subterranis, diferents locals comercials i un carrer per a vianants, d’uns sis metres, que durà per nom Carrer Pare Coll.

L’enderrocament de l’antic edifici del col·legi Sant Genís i Santa Agnès va tenir lloc al juliol de 2011.

solar-monges-20152

COMPARTIR

9
Deixa un comentari

avatar
8 Fils de comentarirs
1 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
7 Autors
Tot es més fàcil del que sembla.DebatRamonJordiDolors R Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Tot es més fàcil del que sembla.
Convidat
Tot es més fàcil del que sembla.

No us compliqueu la vida. Sigui amb un o altre nom, l’edifici el porta a terme la mateixa gent que el van iniciar. La crisi ha estat molt severa per a tothom, però especialment per a la gent del món de la construcció, i FEM ESCOLA TARADELL no ha estat l’excepció. El fet que es comenci ara, no té absolutament res a veure amb les eleccions. És una mera coincidència. L’obra estava encallada per culpa bàsicament del sector bancari i, en espacial, del BBVA. Aquí l’Ajuntament l’única cosa que ha fet és no posar pals a les rodes i per… Llegeix més »

Debat
Convidat
Debat

Ramón, gràcies per la web que dius, tot i que la informació que hi apareix és de l’any 2011. Fem Escola és una “fundacio” privada, tot i que amb tot el suport públic i celestial possible.

Segueixo dient que aquesta ja famosa Fem Escola ….NO és qui portarà a terme aquest projecte.

Ramon
Convidat
Ramon

Si voleu mes informació sobre aquest tema podeu entrar a: http://femescolataradell.blogspot.com.es/, també té pàgina a facebook. I com diu en Jordi, és una iniciativa totalment privada. Hi ha implicats els industrials que en el seu moment varen fer un esforç per tenir una escola en condicions.

Debat
Convidat
Debat

Jordi, tinc entès que Fem Escola ja no és qui fara l’obra…. potser és un malentès o excusa….. informa’t i ens ho dius.
Gràcies

Com la Dolors, també m’apunto a la proposta de l’Albert

Jordi
Convidat
Jordi

Tota excusa és bona per crear malentesos i criticar, però pel que tinc entès, aquesta obra la mouen constructors i arquitectes de Taradell que van fer una fundació privada que s’anomena ”Fem Escola”.

Albert Molist Mora
Convidat
Albert Molist Mora

Podem fer eleccions cada 2 anys? o cada any?

Aixi i guanyaria tot el poble!

Dolors R
Convidat
Dolors R

Bona idea Albert, proposa-ho! Però la gent no s’adona del què està fent l’ajuntament els últims 2 mesos? Volem polítics de veritat!

Jordi
Convidat
Jordi

Si, i aquest hi serà igualment quan acabin les obres, ja que es pretén que sigui un eix comercial i a la planificació hi havia destinat el mateix carrer.

Francesc
Convidat
Francesc

Ara que s’havia aconseguit el passatge que connecta el carrer de la Vila i el passeig Domènec Sert.