Inici Actualitat Denuncien que han xafat el pessebre del Pujoló

Denuncien que han xafat el pessebre del Pujoló

1
COMPARTIR

pessebre-pujolo-xafat

Aquest dimarts a la tarda es va trobar xafat el pessebre  que hi havia al bosc El Pujoló de Taradell. Es tractava d’una iniciativa d’un grup de gent gran, avis i àvies d’alumnes del parvulari de Les Pinediques.

Segons ens han explicat, van decidir muntar un pessebre perquè els més petits poguessin visitar-ne algun fora del centre docent. Dilluns alumnes de P3 a P5 el van visitar alumnes i pares, cantant poemes.

La intenció era deixar el pessebre fins el 29 de de desembre perquè es pogués visitar, però aquest dimarts a mitja tarda es van trobar que algú havia xafat la barraca. Com que les figures quedaven colgades, van decidir treure-les i només deixar la barraca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Taradellenca
Taradellenca
25 desembre 2014 11:12

Com es pot ser tan desgraciat?