Inici Actualitat Xerrada a Taradell per donar formació sobre com afrontar la violència masclista

Xerrada a Taradell per donar formació sobre com afrontar la violència masclista

0
COMPARTIR

taller-violencia-masclista2014

El Programa d’Igualtat, Convivència i Participació de la Mancomunitat La Plana i l’Associació de dones Som Dones de Taradell van organitzar un taller anomenat “Acompanyament a dones en situacions de violència masclista”. Es va fer els dimecres 8 i 15 d’octubre al Centre Cultural Costa i Font de Taradell i l’ha impartit l’Esperanza Aguilà Ducet, tècnica d’Igualtat de la Diputació de Barcelona.

Destinat a persones que, des de la seva entitat, volen donar suport a dones en situacions de violència, hi van participar representants d’entitats com l’Associació de Dones dels Hostalets de Balenyà, de Càritas Taradell, de l’Ajuntament de Taradell i de l’Associació Art plural, a més de 5 membres de Som Dones. També es va comptar amb la participació de dues membres del SIAD de Vic-Osona, Servei d’atenció a la Dona de referència comarcal.

Els principals objectius d’aquesta iniciativa han estat posar en comú i consensuar els conceptes i les creences sobre aquesta matèria; donar a conèixer el protocol, el circuit d’atenció i els recursos comarcals disponibles i facilitar instruments i criteris d’actuació per a un bon acompanyament a les dones en situacions de violència masclista.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments