Inici Actualitat Som Dones organitza una visita a les colònies tèxtils del Llobregat

Som Dones organitza una visita a les colònies tèxtils del Llobregat

0
COMPARTIR

silenci-telersEl pròxim 5 d’octubre Som Dones organitza una visita a les colònies tèxtils del riu Llobregat a partir del llibre ‘El Silenci dels Telers’ d’Assumpta Montellà, l’autora també de ‘La Maternitat d’Elna’. L’excursió reocrrerà diverses colònies que hi ha repartides al llarg del riu Llobregat, centrant-se en la colònia Vidal, la colònia El Guixaró i Cal Pons.

La mateixa Assumpta Montellà guiarà als participants per conèixer el que ella descriu en el seu llibre centrat en les dones i nenes que durant dècades van treballar a les colònies tèxtils de Catalunya.

Les inscripcions es poden fer a la botiga de la Margarita Puig, al passegi Sant Genís, 29 de Taradell. El preu de la sortida és de 26 euros i inclou l’autocar, l’assegurança, l’entrada a les tres colònies i el guiatge de Montellà. Opcionalment es pot comprar tiquet per dinar (15 euros) o portar-se’l. L’activitat està oberta a tothom, no només dones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments