Inici Actualitat Molta gent en la 16a edició del Birracrucis 2014 de Taradell

Molta gent en la 16a edició del Birracrucis 2014 de Taradell

9
COMPARTIR

birracrucis-2014

La 16a edició del Birracrucis de Taradell va ocupar els carrers aquest dissabte a la tarda vespre. Una marea blava va transcòrrer pel centre de Taradell. Els participants van sortir del pavelló d’esports on a les vuit del vespre es va fer el pregó amb uns personatges disfressats d’etarres.

Tot seguit, van passar per espais com la rectoria, la Font Gran o la Plaça de les Eres, sense oblidar una parada a l’ajuntament. Finalment, la rua va acabar al pavelló d’esports. A continuació, podeu veure algunes imatges.

[shashin type=”albumphotos” id=”50″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

9 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret
Josep Miret
26 agost 2014 17:23

Mai plou a gust de tothom, i les opinions son lliures, però els fets son sagrats. Potser s’ hauria d’entomar el “problema” d’una vegada per totes…. Ningú parla de l’alcohol el dia de gimcana gitana, ni del carnaval d’estiu…. A més, el birracrucis es 1 dia de 365. Hem de posar policies per evitar pixarades. Tampoc ningú parla de les cagarades de gos que empastifen voreres, carrers, parcs, passejos,boscos del poble, moltes vegades aconduits per gent respectable, que de 365 dies que te l’any, te les trobes 365 dies. També hem de posar un policia darrera cada gos? Seria una… Llegeix més »

Birracrucis
Birracrucis
26 agost 2014 15:35

Marta Vilamitjana, respecto l’opinió però no suporto les tonteries ni les conclusions tan simples que veig que en treus, ni la gent per passar-s’ho bé només beu, ni l’ajuntament pot fer res per evitar-ho, i tranquil.la que quan dius festa no mal anomenes, al contrari, és una festa amb tots els ets i uts. Que no tagradi o no sigui del teu gust no significa que no ho sigui, o potser és més festa que vingui una orquestra a tocar a can Costa? Cobrant un dineral amb els calés del poble? Perdona però la gent xerra molt i no en… Llegeix més »

Marta Vilamitjana Reig
Marta Vilamitjana Reig
27 agost 2014 23:18
Reply to  Birracrucis

Uns fonaments molt pobres!!! Ho sento…..

Birracrucis
Birracrucis
28 agost 2014 15:37

No fan falta fonaments, ni hem de convèncer ningú. És una festa que agrada molt a molta gent de moltes edats diferents i en la diversitat i la pluralitat d’opinions hi ha la riquesa. No es pot ser catastrofista sense fonaments com tu. Només et bases en les pixades, doncs et dic que això sí que no són fonaments. És molt trist queixar-se d’això i no valorar totes les coses positives que aporta, i la cohesió social que provoca, crea teixit associatiu amb tot el jovent i no tan jovent… Però si vols algun dia puc continuar donant punts pels… Llegeix més »

Marta Vilamitjana Reig
Marta Vilamitjana Reig
26 agost 2014 0:50

Que trist haver de beure per passar-s’ho bé… i que trist que amb tants municipals com tenim disposats a posar-te la multa per aparcar malament no ni hagués ni un mirant d’evitar que la gent es pixi a les portes de les cases. Als gossos no els ho deixen fer. Que s’hi pixin les persones es pot considerar normal? Gràcies Ajuntament de Taradell per autoritzar aquesta malanomenada festa, sempre al servei del poble!

Albert Molist
Albert Molist
25 agost 2014 2:46

Qui va fer el pregó?

Birracrucis
Birracrucis
25 agost 2014 16:15
Reply to  Albert Molist

Hola albert , el va fer en xevi huguet!

Birracrucis
Birracrucis
24 agost 2014 23:21

Es molt fàcil opinar des de fora, criticar una festa totalment pacífica i festiva on no hi ha hagut cap mena de conflicte ni problema, tot i tenir Ajuntament i Protecció Civil sense ajudar-nos absolutament en res, cosa que per la teva informació sí que fan als altres pobles. Però resulta que el nostre no vol. Nosaltres fem tot el que esta a les nostres mans per evitar problemes, i que sapigues que la gent es pixa pel birracrucis i en la resta de festes que es fan a la Festa Major, o sigui que no critiquis una festa de… Llegeix més »

RCF
RCF
24 agost 2014 11:09

Us heu deixat de posar les fotos de molts dels participants pixant per tots els racons, porteries i entrades de garatges. Com cada any, cap previsió envers aquest tema, ni un sol lavabo químic llogat ni ningú de l’organització intentant evitar-ho. Realment l’espectacle de veure més de 30 participants pixant a l’hora a l’arribar als punts on es repartien les cerveses era desolador… I caminar pel centre de Taradell cap a les onze de la nit d’ahir era tenir la sensació d’estar en un poble sense llei. No entenc com des de l’Ajuntament no s’exigeix tenir aquest tema mínimament resolt… Llegeix més »