Inici Actualitat Exitàs del primer sopar de Festa Major amb més de 400 taradellencs

Exitàs del primer sopar de Festa Major amb més de 400 taradellencs

0
COMPARTIR

sopar-festa-major-2014

Èxit de la primera edició del Sopar de Festa Major de Taradell aquest divendres a la nit. Més de 400 comensals van poder gaudir de la vetllada que es va fer al Centre cultural Costa i Font. Com si es tractés d’un casament els presents van gaudir d’un aperitiu previ i les dones en entrar rebien una rosa.

sopar-festa-major-20142La sala principal de l’equipament cultural es va transformar en un menjador amb 31 taules rodones, mentre que la zona del vestíbul era la zona habilitada per als més petits i joves. El sopar era servit pel Restaurant Nou Montseny i el Restaurant Terra Endins. També es va ofrerir un servei d’entreteniment infantil i entre tots els presents es van sortejar quatre packs per estades de cap de setmana.

El sopar va enllaçar amb el ball de Festa major amb l’orquestra Gerunda i tot seguit amb les actuacions dels grups taradellencs, Pubers i els Supergreep.

Aquí podeu veure algunes imatges de l’ambient que es respirava.

[shashin type=”albumphotos” id=”47″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments