Inici Actualitat La pluja fa la guitza a la Festa Major i l’homenatge a...

La pluja fa la guitza a la Festa Major i l’homenatge a Joan Coll s’ajorna a demà dissabte

0
COMPARTIR

pluja-goitallops

L’últim acte de la Festa Major de Taradell víctima de la pluja d’aquest divendres ha estat l’homenatge previst a Joan Coll que li farà la Societat de Caçadors del Senglar. El reconeixement s’havia de fer aquest divendres a les 7 de la tarda, però un xàfec iniciat deu minuts abans ha fet que es suspengués. L’Ajuntament i l’entitat han decidit que es faci demà dissabte a 2/4 d’1 del migdia al monument al gos caçador de la urbanització Goitallops.

pluja-goitallops2De fet, la pluja d’aquest divendres també ha fet canviar la festa de l’escuma del matí. Al final s’ha realitzat a la carpa del Centre cultural Costa i Font però amb format d’espectacle d’animació infantil. Dijous al matí la pluja també va deslluir la gimcana infantil, que es va haver de fer dins del centre cultural.

S’espera que a partir d’aquest dissabte el temps canviï. Aquest divendres, però, ha plogut moltíssim. Com es veu en la imatge l’aigua baixava de valent per la urbanització de Goitallops aquesta tarda. Segons l’observatori meterològic de Taradell, durant tot el divendres es van recollir 40,4 litres a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments