Inici Actualitat Taradell viu un correfoc de Festa Major pels carrers del poble

Taradell viu un correfoc de Festa Major pels carrers del poble

0
COMPARTIR

correfoc-festa-major-2014

Després de molts anys sense correfocs ni castell de focs aquest any l’Ajuntament de Taradell va programar un correfoc. L’acte es va iniciar a mitjanit just després del pregó. L’Escamot de diables de Calldetenes va iniciar el recorregut des del Centre cultural Costa i Font. L’animació, el joc de colors, el fum i el soroll de petards van seguir pels carrers del centre del poble.

En diferents punts hi havia focs artificials preparats, com a la Plaça de les Eres o en espais elevats instal·lats en alguns carrers com el Sant Sebastià o la Plaça de Santa Llúcia. Aquí en podeu veure algunes imatges.

[shashin type=”albumphotos” id=”43″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments