Inici Actualitat Enxampen dos homes en un control a Taradell amb 67 quilos d’haixix...

Enxampen dos homes en un control a Taradell amb 67 quilos d’haixix al cotxe

0
COMPARTIR

drogues-2014-juliolEls Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, de 37 i 33 anys, per un delicte contra la salut pública. Els agents van enxampar els sospitosos mentre feien controls a les carreteres arran d’una operació policial per enxampar els membres d’un grup que es dedica a la distribució de droga a gran escala a la comarca d’Osona. En un control a la C-17 en terme municipal de Taradell, els mossos van aturar dos vehicles. Un d’ells va fugir envestint diversos cotxes policials i obligant diversos agents a apartar-se per no ser atropellats. La policia només van enxampar el copilot d’aquest turisme fugitiu, que va saltar del vehicle en marxa. A dins de l’altre cotxe interceptat és on es van localitzar 67 quilos d’haixix.

Els fets van succeir el passat 19 de juliol, pels volts de les tres de la matinada, durant un control policial que els agents havien muntat a la C-17, a la sortida de Taradell. Aquests controls formaven part d’un dispositiu conjunt entre la Unitat d’Investigació de Vic i l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Central, per fer controls policials -durant diferents dies i franges horàries- a les principals carreteres de la comarca d’Osona. Els agents van organitzar aquest operatiu després de detectar l’existència d’un grup que es dedica a la distribució, a gran escala, de substàncies estupefaents per la comarca d’Osona.

Els agents van aturar dos vehicles. Un cop es disposaven a parlar amb els homes, un dels conductors va arrencar el cotxe de cop i va fugir del lloc envestint diversos vehicles policials i provocant que varis agents haguessin d’apartar-se per no ser atropellats. Una patrulla dels Mossos va seguir el cotxe però només va poder localitzar el copilot, que va saltar del vehicle en marxa.

No obstant això, a l’interior de l’altre cotxe que havien aturat, van localitzar 67 quilograms d’haixix. Els mossos van detenir el conductor del segon vehicle que portava la droga i el copilot del turisme escapolit, com autors d’un delicte contra la salut pública.

Els detinguts -veïns de Balenyà i Barcelona- van passar el 20 de juliol a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic, que va decretar l’ingrés a presó per un d’ells i llibertat amb mesures cautelars per l’altre detingut.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments