Inici Actualitat Taradell torna a commemorar el Dia de la dona amb activitats culturals...

Taradell torna a commemorar el Dia de la dona amb activitats culturals diverses

0
COMPARTIR

mostra cuines món 2012Aquest dissabte 8 de març es commemora el Dia Internacional de la Dona. Per aquest motiu, un any més l’associació Som Dones ha preparat una sèrie d’activitats. Totes elles es faran la setmana vinent, ja que aquest dissabte el protagonisme el té el Carnaval de Taradell.

El primer acte serà el dijous 13 de març amb una xerrada a la biblioteca Antoni Pladevall i Font. Aprofitant que hi participarà la Nadia Ghulam, autora del llibre ‘El secret del meu turbant’, la conferència girarà entorn de la manera com viuen les dones a l’Afganistan. Aquest mateix dia s’aprofitarà per inaugurar l’exposició ‘Esportistes de l’UVic’ i per llegir el manifest institucional. L’acte començarà a 2/4 de 8 del vespre.

Un dels actes més populars es farà dissabte 15 de març amb la 7a edició de la Mostra de cuines del món. El Centre cultural Costa i Font acollirà l’activitat gastronòmica a partir de les 6 de la tarda. Per 5 euros els assistents podran degustar més d’una desena de lats típics de difernts països.

Els últims actes tindran lloc el 23 de març amb un cine-fòrum a can Costa. Es projectarà una pel·lícula entorn del tema de l’avortament. Segurament serà l’oscaritzada ‘Juno’. I el 24 de març hi haurà una xerrada sobre el projecte de llei de l’avortament a càrrec de l’advocada Olga Arderiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments