Inici Actualitat Xerrades sobre les pensions en un estat català i el servei comarcal...

Xerrades sobre les pensions en un estat català i el servei comarcal d’atenció a les dones

0
COMPARTIR

xerrada-pensionsSota el títol ‘Les pensions en un estat català’, el Centre cultural Costa i Font acolllirà aquest dimecres a les 6 la xerrada organitzada per l’Assemblea de Taradell. L’acte informatiu comptarà amb Jordi Sans, membre de la Sectorial Jubilats per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana.

La conferència va a adreçada a persones jubilades per tal de resoldre dubtes en un futur estat català independent. En acabar l’acte, hi haurà coca i cava per als assistents.

D’altra banda, el dijous hi haurà una xerrada del col·lectiu Som Dones per presentar el servei SIAD de la comarca d’Osona. La conferència es farà a les 8 del vespre a la Sala Lluïsos del Centre cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments