Inici Actualitat Taradell torna a commemorar el Dia internacional contra la violència de gènere

Taradell torna a commemorar el Dia internacional contra la violència de gènere

0
COMPARTIR

cart_diainternacional_dona3Un any més Som Dones ha organitzat diversos actes i activitats per commemorar el Dia Internacional contra la violència de gènere. Així, aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre s’inaugurarà al Centre cultural Costa i Font l’exposició il·lustradores de l’UVicde l’UVic – Grup d’Esudis de Gènere: Traducció, Literatura, Història i Comunicació”. Al mateix temps es llegirà el Manifest 2013.

Aquest diumenge 24 de novembre a les 6 de la tarda a la sala gran del Centre Cultural Costa i Font es farà un concert gratuït a càrrec de l’orquestra Alumini, integrada per exalumnes de l’Escola de Música de Vic i la soprano Dolors Lozano.

Finalment, el 29 de novembre a 2/4 de 9 del vespre a la sala Lluïsos del Centre Cultural Costa i Font es pronunciarà la xerrada “Violència de gènere: víctimes i agressors” a càrrec de la psicòloga Gràcia Ferrer i Codinachs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments