Inici Actualitat Mor la taradellenca involucrada en l’accident frontal d’aquest divendres a la carretera...

Mor la taradellenca involucrada en l’accident frontal d’aquest divendres a la carretera Taradell-Seva

1
COMPARTIR
Foto: Albert Bagué

La jove taradellenca, Lídia M. de 19 anys, involucrada en l’accident de trànsit a la carretera BV-5305 entre Taradell i Seva, ha mort. La col·lisió frontal es va produir entre un turisme i un cotxe tot terreny i va obligar a tallar la circulació en els dos sentits de la marxa perquè un helicòpter medicalitzat pogués traslladar-la fins a la Vall d’Hebron, on va arribar en estat crític.

L’ altre conductor també  taradellenc va resultar il·lès. Les causes del xoc no han estat determinades.

Fins al lloc, també s’hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies.

L’accident es va produir a l’alçada del quilòmetre 4 en terme municipal de Seva quan passaven pocs minuts de la una del migdia i molts conductors que volien anar a Taradell no ho van poder fer. Els Mossos desviaven els cotxes que volien anar a Taradell i els feien passar per la carretera de Montrodon. Cap a les 3 de la tarda es va restablir la circulació.

Podeu veure la gravetat de l’accident en les fotografies que ens va facilitar Albert Bagué. Des d’aquí donem el nostre més sentit condol a la família i amics.

Foto: Albert Bagué

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Dani
Dani
1 gener 2013 10:26

Hola, estic interessat en l’accident que va ocórrer el divendres passat a la carretera BV-5305 entre quilòmetre 3 i 4 de la carretera entre Taradell i Seva, on va estar involucrada la jove Lidia Muntal Vila de 19 anys.
M’agradaria saber què va passar exactament.
Moltes gràcies, i m’interesa perquè la coneixia i, sobretot, a la seva germana Cristina Muntal Vila de 21 anys! Gràcies.