Inici Actualitat Activitats a Taradell per commemorar el Dia internacional contra la violència de...

Activitats a Taradell per commemorar el Dia internacional contra la violència de gènere

0
COMPARTIR

Amb motiu del Internacional contra la violència de gènere, que es commemora el 25 de novembre, el col.lectiu Som Dones organitza diferents activitats aquests pròxims dies. La setmana passada va començar un taller de consciència femenina i musculatura pèlvica, que es farà cada dimecres a la tarda  fins el 21 de novembre a càrrec de Montse Pladevall.

Aquest diumenge 18 de novembre tindrà lloc un Cine-Fòrum amb la projecció de la pel.lícula de Pedro Almodóvar “Qué he hecho yo para merecer esto?”. Serà a les 7 de la tarda a la biblioteca Antoni Pladevall.

Mentrestant el 24 de novembre es presentarà el llibre “Dones Invisibles” de Maria Lluïsa Latorre. L’acte anirà a càrrecde Rosa Codina a les 6 de la tarda a la biblioteca. Tot seguit, s’inaugurarà l’exposició “Artistes catalanes del dibuix i la pintura” de l’Institut Català de les Dones a la sala d’exposicions del Centre cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments