Inici Actualitat Ja es pot fer la inscripció per la 33a caminada Rupit-Taradell

Ja es pot fer la inscripció per la 33a caminada Rupit-Taradell

0
COMPARTIR

El pròxim 18 de novembre es celebrarà l’edició 33 de la popular marxa Rupit-Taradell, organitzada pel Centre Excursionista de Taradell. Les inscripcions ja fa uns dies que estan obertes i es poden tramitar fins el mateix dia de la caminada.

Com sempre, l’itinerari tindrà 43,5 quilòmetres i la sortida es farà entre 2/4 de 7 i 2/4 de 8 del matí del pont de fusta de Rupit. Hi haurà serveis d’autocar que sortiran de davant de l’església de Taradell de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 del matí. L’itinerari estarà indicat amb senyals de GR, PR i senyals propis de la marxa. A la zona de Sant Julià de Vilatorta, després de l’avituallament, com que per les obres de l’Eix Transversal han tallat el pas del sender GR2 s’ha buscat un pas alternatiu que estarà degudament indicat amb marques pròpies. En total hi haurà 8 avituallaments.

L’hora màxima d’arribada serà a les 6 de la tarda i enguany per ser respectuosos amb el medi ambient, cada participant tindrà un got que s’haurà d’utilitzar en els avituallaments del recorregut.

Les inscripcions es poden fer a la web del CET o al mateix local social. El preu és de 20 o 25 euros en funció de si s’és soci.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments