Inici Actualitat Un Birracrucis lila omple de color i cervesa els carrers de Taradell

Un Birracrucis lila omple de color i cervesa els carrers de Taradell

0
COMPARTIR

Un any més, i ja en van 14, es va celebrar la festa amb més convocatòria de jovent de Taradell. La catorzena edició del Birracrucis va comptar amb la participació de quasi un miler de persones que, enguany, es van reunir a la zona del pavelló municipal. La coincidència amb el Toca-sons canalla va fer que la festa comencés més tard i amb un recorregut diferent, tot i que al final els carrers de Taradell van poder veure amb normalitat la cercavila musical.

Al pavelló es va fer el pregó de la festa que donava el tret de sortida. Aquest any l’encarregat de pronunciar-lo va ser el taradellenc Albert Molist, que està vivint i treballant a la Xina. Molist, enfilat dalt de la carrossa dels organitzadors, va demanar que els participants actuessin amb civisime, però s’ho passessin d’allò més bé. Fins i tot, va tenir una paraules d’elogi a Taradellpuntcom perquè des de la distància pot seguir les evolucions del poble.

Per cert, la carrossa recreava un llauna de cervesa gegant i una Game Boy, ja que el disseny de les samarretes feia referència a aquesta consola i al videojoc Tetris.

Us deixem amb una galeria de fotografies que vam fer a la part inicial de la festa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments