Inici Actualitat Ambient del segle XVII al voltant de la Sagrera de Taradell

Ambient del segle XVII al voltant de la Sagrera de Taradell

0
COMPARTIR

Un any més, el 25 d’agost, festivitat de Sant Genís, Taradell fa un pas enrere en la història. La vida del segle XVII es posa en escena a la zona de l’església i de la Sagrera amb multitud de paradetes i artesans que mostren els seus oficis. Durant tot el dia, el mercat del segle XVII va començar a contextualitzar la festa d’en Toca-sons.

Personatges d’aquesta època i, sobretot, els sometents encapçalats per l’agutzil van rondar el mercat, alertant del perill dels bandolers. Pel que fa al públic, molta gent va badar per la zona, tot i que potser hi va haver menys afluència de visitants que en altres edicions.

A més, durant tot el dia es podien fer visites guiades al campanar i a la Torre de Don Carles des d’on es veien punts de vista diferents del poble. Aquí podeu veure una galeria d’imatges del mercat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments