Inici Actualitat Un petit incendi forestal a Taradell crema 1.500 metres quadrats del bosc...

Un petit incendi forestal a Taradell crema 1.500 metres quadrats del bosc de Marenga

0
COMPARTIR
Imatge aèria dels Bombers de la Generalitat
Imatge aèria dels Bombers de la Generalitat

La intervenció ràpida de Bombers i ADF va evitar que anés a més un petit incendi forestal que es va declarar a les 5 de la tarda de dissabte a la zona de Marenga, prop de la riera de Taradell i del polígon industrial El Vivet. En total, es van cremar 1.500 metres quadrats de vegetació forestal. En poc més de mitja hora, els equips que van participar en l’extinció de l’incendi van tenir-lo controlat i a les 6 s’ha donat per extingit.

Foto: Protecció Civil Taradell

Després de rebre l’avís, ràpidament es van desplaçar fins a l’indret quatre helicòpores i avions, tot i que gran part de les dotacions no van haver d’actuar.  També hi van treballar cinc vehicles dels Bombers, diversos dotacions de les ADF, Protecció Civil, Mossos d’Esquadra, del SEM i agents locals, juntament amb molts voluntaris del poble. Les causes del foc no s’han fet públiques.

Foto: Xavier Miralpeix

 

Vídeo d’El 9 TV:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments