Inici Actualitat Curs sobre GPS i cartografia digital a Taradell

Curs sobre GPS i cartografia digital a Taradell

0
COMPARTIR

El pròxim 7 de maig comença a la biblioteca Antoni Pladevall i Font un curs sobre cartografia digital i GPS. El curs es portarà a terme també el 14 de maig, mentre que la part pràctica es farà el dissabte 12 de maig de  10 del matí a 2 del migdia. Les sessions teòriques s’impartiran de 7 a 9 del vespre. Les inscripcions es poden fer al Centre Excursionista de Taradell i el preu és de 25 euros.

El curs servirà per conèixer les possibilitats i el funcionament d’un GPS, treballar sobre mapes digitals i orientar-se amb una gimcana per la muntanya.

 Aquest curs es complementa amb altres cursos. La setmana passada se’n va fer un d’orientació al mateix Centre. A partir del 21 de maig se’n farà un altre de programari GPS gratuït fins a finals de mes. Els cursos estan organitzats per la biblioteca i el Centre Excursionista Taradell.

 Per a més informació podeu consultar aquesta web.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments