Inici Actualitat Acte vandàlic als jardins de can Costa i Font

Acte vandàlic als jardins de can Costa i Font

2
COMPARTIR

Aquesta és la imatge que ha captat avui el taradellenc Gabriel Valverde i que ha penjat al seu perfil de twitter. Es tracta de diversos bancs, situats als jardins del Centre Cultural Costa i Font de Taradell, que han estat literalment arrencats. Sens dubte, un acte vandàlic molt trist.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Toni Perez
7 gener 2012 17:24

Quan era regidor (fa 6 mesos) em vaig queixar que el parc de Can Costa i Font quedava obert a les nits, sent objecte d'actes vandàlics. Per la qual cosa vaig demanar que, ja que hi ha una tanca i unes portes, que aquestes es fessin servir. Per alguna cosa hi són sinó, oi? L'Alcalde em va dir que sí, que sí, que mirarien que el parc quedés tancat a la nit. Des de llavors hi he passat diversos cops de nit, i les portes sempre han estat obertes de bat a bat. Personalment, jo no hagués construït una tanca… Llegeix més »

Anònim
Anònim
1 gener 2012 23:23

és que tenim una gran vigilància a taradell. estem tots molt segurs…