Inici Actualitat Aquest diumenge arriba una nova edició de la Fira Santa Llúcia

Aquest diumenge arriba una nova edició de la Fira Santa Llúcia

0
COMPARTIR

Un any més Taradell celebrarà aquest diumenge la Fira Santa Llúcia. La plaça del Gili i la plaça de Santa Llúcia s’ompliran de paradetes amb regust nadalenc. La novetat és que al migdia diferents entitats taradellencs faran un homenatge al recent traspassat Lluís Perona. A la tarda els més petits podran entregar la carta dels Reis a un patge reial.

La fira, que compleix la 36a edició, començarà a les 10 del matí i es podrà visitar durant tot el diumenge. Hi haurà paradetes amb diferents ornaments nadalencs i d’entitats i comerços del poble. A la sortida de la missa a la capella i haurà esmorzar per tothom a base de coca, llonganissa i vi bo.

A 2/4 d’1 del migdia es farà un homenatge a Lluís Perona, taradellenc que va morir fa uns mesos. Està organitzat per la Colla Jove de Geganters i Grallers, l’Esbart Sant Genís, la Comissió Festa Toca-Sons, Ràdio Taradell, la Comissió Festa dels Tonis i Els 3 Quartans.

A partir de les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre, el patge reial recollirà les cartes a la plaça Santa Llúcia, organitzada per l’Agrupació de Botiguers de Taradell. I durant tot el dia hi haurà una recollida solidària de joguines i aliments.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments