Inici Actualitat Una quarantena de persones als actes contra la violència de gènere

Una quarantena de persones als actes contra la violència de gènere

0
COMPARTIR

Una quarantena de persones (curiosament només hi havia tres homes i un era el fotògraf) van participar aquest divendres al vespre en els actes del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Durant la vetllada es va llegir el manifest i es va poder gaudir d’un espectacle teatral.

Els actes van tenir lloc a la biblioteca Antoni Pladevall i Font. Estaven organitzats pel col·lectiu Som Dones de Taradell, que es va encarregar de llegir el manifest de condemna contra la violència de gènere. Tot seguit, es va posar en escena l’espectacle “La dona sola” per Bea Insa a càrrec de Lapsus Espectacles.

També es va inauguraru l’exposició “Fotògrafes pioneres a Catalunya”, cedida per l’Institut Català de la Dona, que es pot veure fins el 10 de desembre al vestíbul del centre cultural Costa i Font.
Fotos: Miquel Vilardell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments