Inici Actualitat Som Dones enceta les activitats del Dia Internacional contra la Violència de...

Som Dones enceta les activitats del Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb un Cine-Fòrum

0
COMPARTIR

El col·lectiu Som Dones ha organitzat per aquest dissabte 19 de novembre a les 7 de la tarda un Cine-Fòrum a la biblioteca Antoni Pladevall i Font. L’acte s’enmarca en les activitats pensades per commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. En concret, es projectarà la pel·lícula “Te doy mis ojos”.

D’altra banda, el pròxim 24 de novembre, un dia abans del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, a la biblioteca Antoni Pladevall i Font es farà una xerrada-col·loqui sobre el llibre “De Susqueda a Tubingen”, que anirà a càrrec de l’escriptora Maria Lluïsa Latorre. Serà a 2/4 de 8 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments