Inici Actualitat Som Dones organitza un autocar per anar a veure l’obra “La Maternitat...

Som Dones organitza un autocar per anar a veure l’obra “La Maternitat d’Elna”

0
COMPARTIR

El col·lectiu Som Dones organitza un autocar per anar a veure el pròxim 26 de novembre l’obra de teatre “La maternitat d’Elna”, basada en l’obra homònima d’Assumpta Montellà. Després de visistar la maternitat i la catedral d’Elna, una xerrada amb Assumpta Montellà i una exposició, ara es proposa assistir a la posada en escena de l’obra teatral.

L’autocar s’organitza per al dissabte 26 de novembre a 2/4 de 8 del vespre al Sant Andreu Teatre de Barcelona. El preu de l’autocar més l’entrada és de 25 euros. Les places són limitades i estan obertes a tothom. Les inscripcions es poden fer a Autocars Prat i a Casa Marga.

Al 1939, després de la derrota de la República Espanyola, gairebé mig milió de persones van emprendre l’exili cap a França. La Maternitat d’Elna parla del que va ser capaç de fer una persona molt jove, Elisabeth Eidenbenz, per salvar les dones embarassades de les miserables condicions de vida dels camps de refugiats francesos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments