Inici Actualitat La Biblioteca posa en marxa un nou curs d’iniciació al GPS i...

La Biblioteca posa en marxa un nou curs d’iniciació al GPS i a la cartografia digital

0
COMPARTIR

El pròxim 7 de novembre comença una nova edició del curs d’iniciació al GPS i a la cartografia digital, organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Es tracta d’un curs teòric i pràctic impartit pel tècnic d’esport en muntanya mitjana, Marc Lucas Codina. El preu és de 20 euros.

L’objectiu del curs és coneìxer les múltiples possibilitats del GPS, el seu funcionament i utilització: què és un waypoint , una balisa , un track … Es treballarà amb mapes digitals on s’hi dibuixarà la ruta i després es passarà al GPS. Tot plegat, es posarà en pràctica amb una sortida pels voltants de Taradell el dissabte 12 de novembre a les 10 del matí.

El curs s’impartirà els dilluns a les 7 de la tarda amb un total de tres sessions teòriques de dues hores. Mentre que la pràctica tindrà una durada d’unes 4 hores com a màxim. Les inscripcions ja es poden fer a la Biblioteca de Taradell.

Més informació al web sobre senderisme

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments