Inici Actualitat Ja ha començat l’enderrocament del col·legi Sant Genís i Santa Agnès

Ja ha començat l’enderrocament del col·legi Sant Genís i Santa Agnès

0
COMPARTIR

Aquest dilluns va començar a enderrocar-se l’edifici del carrer de la Vila del col·legi Sant Genís i Santa Agnès. Concretament, s’han començat els treballs pel passeig Domènec Sert on hi havia l’entrada principal de l’escola. Aquest és el primer pas per a l’enderrocament total de l’històric edifici, que fins aquest mes de juny havia acollit les classes dels alumnes més petits del col·legi.

Recordem que en aquesta zona s’hi construiran habitatges i locals comercials i hi anirà un carrer peatonal que connectarà el carrer de la Vila amb el passeig Domènec Sert. El nou col·legi s’ha construït al pati de la Rectoria, unificant tots els cursos en un mateix espai.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments