Inici Actualitat Aquest cap de setmana es celebra la 35ª edició de la Fira...

Aquest cap de setmana es celebra la 35ª edició de la Fira de Santa Llúcia de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana es celebra a Taradell la 35ª edició de la tradicional Fira de Santa Llúcia que cada any dona la benvinguda a les festes nadalenques.

La fira comercial es fa el diumenge, però el divendres a les 9 del mati es fa el primer acte religiós, una pregaria, a la capella de Santa Llúcia.

El diumenge,a les 10 del matí, comencarà la fira de Santa Llúcia amb de 70 parades que oferirant tot tipus de productes fins a les 8 del vespre.

A 2/4 d’11 del matí hi haurà el repic de campanes per anunciar la missa cantada pel cor parroquial i música de flauta. A la sortida de la missa s’oferirà coca amb llonganissa i vi bo per a tothom.

El Patge Reial serà a la Fira

A la tarda, a partir de les 5 i fins a les 8 del vespre, El Patge Reial serà present a la fira i recollirà totes les cartes dels nens de Taradell a la Plaça Santa Llúcia.

A les 6 de la tarda a la Plaça del Gili es començarà a servir el Berenar Popular a base de torrades, all i botifarra cuites allà mateix amb foc a terra.

La organització de la festa va a càrrec de l’Ajuntament de Taradell, la comissió de Santa Llúcia i la col·laboració de Protecció Civil Voluntaris de Taradell, la Colla Jove de Geganters i l’Agrupació de Botiguers.

Programa d’actes:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments