Inici Actualitat Dilluns es firma el conveni per la construcció del nou edifici del...

Dilluns es firma el conveni per la construcció del nou edifici del Col.legi Sant Genís i Santa Agnès

0
COMPARTIR


El proper dilluns dia 22 de març a la 19:00h tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Taradell, l’acte davant notari de la signatura del conveni entre les parts legals implicades, per la construcció de la nova escola concertada Col.legi Sant Genís i Santa Agnès.

A l’acte intervindran: L’Alcalde i Regidora d’Educació, El Bisbat de Vic, Les Germanes Dominiques de l’Anunciata, Caixa Manlleu, l’Escola i l’Ampa, els promotors i la Directora dels Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya Central.

La invitació

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments