Inici Actualitat Som Dones prepara una colla d’actes pel Dia de la Dona

Som Dones prepara una colla d’actes pel Dia de la Dona

5
COMPARTIR


L’Associació taradellenca Som Dones ha organitzat per commemorar el Dia de la Dona una serie d’actes que tindran el seu plat fort el proper dissabte dia 6 amb la 3a. Mostra de Cuines del Món.

Els actes per conmmemorar el Dia de la Dona començaran el divendres dia 5 amb la inauguració de l’exposició “veïnes, ciutadanes” a les 8 del vespre al Centre Cultural Costa i Font. Una exposició de l’Institut Català de la Dona, l’exposició és una manera de retre homenatge a les dones que als any 70 van promoure diferents moviments populars a barris de ciutat i a pobles, està clar que a l’exposició no hi són totes les protagonistes però si que les que hi són present en son una mostra visible del que s’esdevingué aquella decada.

I sense desmereixer l’exposició, el dissabte dia 6 a partir de les 6 de la tarda i també al Centre Cultural Costa i Font, tindrem el plat fort, la 3a. MOSTRA DE CUINES DEL MÓN, que per tercer any volem donar a conèixer per mitjà de la gastronomia la diversitat cultural que tenim al nostre poble.

Veniu i participeu d’aquests actes, sapigueu cuantes dones es van moure a la decada dels 70 perque els seus barris fossin millors, i disfruteu d’un viatge al voltant del món des del paladar.

Més informació: bloc de Som Dones

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
17 març 2010 14:25

Hi ha molta gent que valdria més que se li apagues l'ordinador el moment d'escriure lo que vol dir i se li ensengués quan ho hagues pensat més bé. Parlant clar, hi ha molta gent que no té res més a fer i que escriu tonteries als posts d'aquest bloc ja que només saben criticar.

A part, hi han molts que ho fan covardament ja que no possen el seu nom al post. Això si, criticar per darrera tothom en sap.

Joan.

Anònim
Anònim
17 març 2010 13:16

Veig que no hem entrat en bon peu. La nostra intenció no es buscar polèmica i està be que les coses es vegin de diferent manera. L'associació està oberta a totes les dones, i si ets dona i vols dir-hi la teva ho pots fer el 4t. dissabte de cada mes a les 5 de la tarda al Centre Cultural Costa i Font.

Associació Som Dones
Taradell

Anònim
Anònim
17 març 2010 9:06

"'Associació taradellenca Som Dones ha organitzat per commemorar el Dia de la Dona una serie d'actes que tindran el seu plat fort el proper dissabte dia 6 amb la 3a. Mostra de Cuines del Món."
Aquí ho diu ben clar!
Encara sé llegir!
I repeteixo, ho trobo molt malament fer coincidir els dos actes junts.

Anònim
Anònim
15 març 2010 20:51

Tu barreges els dos actes, i tot i que es fan els mateixos dies no tenen res a veure un amb l'altre, l'exposició es de les dones que es van moure i lluitar i la mostra de cuines, on no nomès hi participen dones, és per acostar per mitjà de la gastronomia les diferents cultures que convivim a Taradell, ens sap molt greu que no ho hagis entés.

Associació Som Dones de Taradell

Anònim
Anònim
6 març 2010 16:40

Moltes dones es van moure i varen lluitar, pero no per acabar davant d'uns fogons!