Inici Actualitat Taradell celebrarà la 34ª Edició de la Fira de Santa Llúcia en...

Taradell celebrarà la 34ª Edició de la Fira de Santa Llúcia en mig d’un ambient electoral

2
COMPARTIR

Taradell celebra el proper diumenge la tradicional Fira de Santa Llúcia i ho farà el mateix dia que la localitat celebra la consulta popular i que el poble ret homenatge a Jordi Coll, l’escloper de Taradell.

Programa d’actes

La fira començarà a les 10 del mati i estarà oberta fins a les 8 del vespre. A 2/4 d’11 del mati es farà un repic de campanes i a continuació la missa cantada pel cor parroquial i musica de flauta. A la sortida s’oferirà coca amb llonganisa i vi bo per a tothom.

Homenatge a Jordi Coll

A les 12 del migdia a la Torre de Don Carles es faran els actes d’homenatge a l’escloper de Taradell amb la inauguració de l’espai Jordi Coll a la planta baixa de la torre. L’acte que anirà acompanyat de música, trabucades, teatre, ball de bastons i cercavila de gegants està organitzat pels Tonis, en Toca-sons, l’Esbart, els geganters, l’Arpa i la companyia “Canya que no és conya”.

La directora d’artesania de Catalunya Gemma Amat també ens visitarà i dirà unes paraules per l’homenatjat, al igual que el batlle de Taradell Lluís Verdaguer i el president de la comissió de festes de Sant Antoni Abat, Josep Presseguer.

Els gegants aniran a votar

La idea és que el diumenge la gent del poble es quedi a casa i pugui gaudir d’una diada festiva per tot el poble amb els actes que varies entitats . Fins i tot s’ha organitzat una cercavila dels gegants que tant bon punt acabi l’homenatge a Jordi Coll aniran des de la Torre de Don Carles fins a Can Costa i Font per poder exercicir el seu vot.

Actes previs

Els actes de la fira però no comencen el diumenge, sinó demà dijous amb un pregaria d’advent a les 9 del vespre. El dissabte durant tot el dia es podrà visitar la capella i a les 7 de la tarda es farà el Res del Sant Rosari.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Taradell Bloc
9 desembre 2009 16:57

Hola Rosa,

Avui en parlarem a la reunió i demà diem alguna cosa,

T.

Anònim
Anònim
8 desembre 2009 13:30

FAIXISTES…
Sobre han comentat, els faixistes es concentraràn el dissabte 12 de desembre el migdia.

Estaria bé que Osona Decideix o el CAT dongués quatre recomenacions per si es el cas que vinguessin a Taradell.

Merci.

Rosa.