Inici Actualitat Divendres es fa el “Birra Crucis 2008”

Divendres es fa el “Birra Crucis 2008”

0
COMPARTIR

Divendres vinent a les 6 de la tarda és la data escollida per celebrar el Birra Crucis 2008. Enguany es celebra la 10 edició d’aquesta tradicional rua de bars a on s’hi esperen un total de 1.000 participants.

Les samarretes es venen avui!

Si vols comprar-te la samarreta per participar-hi, has de saber que es posaran a la venta aquesta mateixa tarda a la Plaça de l’església de 5 a 9 de la tarda. La inscripció val 21 euros i inclou la samarreta, l’entrepà i les “birres”.

Us deixem uns enllaços i unes fotos de l’edició de l’any passat.

1.- Vídeos del Birra Crucis 2007
2.- Reportatge de Fotos del Birra Crucis 2007

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments