Inici Actualitat Som Dones organitza tallers gratuïts per a dones

Som Dones organitza tallers gratuïts per a dones

0
COMPARTIR

Demà dijous comencen a Taradell una serie de tallers gratuïts per a dones pensat en clau intercultural i que pretenen que la diverstitat de dones del municipi de Taradell puguin compartir una bona estona.

Els tallers seran molt variats, de pintura pintura sobre vidre, de “paper matxé”, de fang, d’elaboració d’imans per la nevera, etc… i es faran cada dimarts i cada dijous de 3 a 5 de la tarda a Can Costa i Font durant tot el mes de juny.

Aquesta inciativa intercultural esta promoguda per el Consell Comarcal i organitzada a Taradell per l’Associació Som Dones.


També demà, a 2/4 de 7 de la tarda i a Can Costa i Font, es farà un taller-xerrada per explicar a la gent gran com pot gestionar millor el seu pressupost. L’organitza per la Diputació de Barcelona.

Després, a 2/4 de 8, hi ha una nova edició del Club de Lectura a la Biblioteca de Taradell. Demà es parlarà al voltant de llibre “Seny i enteniment” de Jane Austen i l’encarregat de coordinar-ho serà en Pasqual Bernat.

Finalment a les 8 del vespre hi haurà una nova classe del curs de cuina de mercat que ja fa algunes setmanes esta impartint l’Isaac Monzó del Restaurant “La Primitiva de Lluça”, a Can Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments