Inici Actualitat Setmana de la Dona a Taradell

Setmana de la Dona a Taradell

2
COMPARTIR

El proper dissabte dia 8 de març és el dia internacional de la dona treballadora. Per aquest motiu el col·lectiu Som Dones –que just aquest dia celebra el seu primer aniversari- s’ha coordinat amb d’altres entitats del poble per organitzar tot un seguit d’activitats al llarg de tota la setmana.

Els actes començaran demà dijous a les 8 del vespre a la Biblioteca amb una lectura musicada de diversos paràgrafs de la novel•la “La Plaça del Diamant” de Mercè Rodoreda. L’espectacle, organitzat conjuntament amb la Biblioteca, està titulat “Un passeig per la Plaça del diamant” i anirà a càrrec d’Anna Carné i Gemma Sangerman.

L’endemà divendres a la mateixa Biblioteca i a la mateixa hora, hi haurà una conferència de Mossèn Antoni Pladevall sobre Bruixeria i Bandolerisme a l’època del Barroc.

Pel dissabte, dia central de la revindicació, el col•lectiu Som Dones ha preparat alguns actes més: el primer serà una mostra de cuines del món que servirà per degustar diversos plats típics de països com Argentina, Andalusia, Brasil, Bulgària, Cap Verd, Colòmbia, Espanya, Cuba, Marroc, Nepal i molts més. La iniciativa, que compta amb la col•laboració de l’Agrupament Rocaguinarda i el MIJAC, començarà a les 5 de la tarda a les carpes joves de Can Costa.

Per acabar aquesta setmana plena d’activitats al voltant d’aquesta commemoració, el col•lectiu Som Dones ha preparat un bonic fi de festa amb “Les Tietes queques”. El concert es farà a la sala gran de Can Costa i Font, a les 10 del vespre.

Finalment, el dia 28 de març a les 9 del vespre a la Sala d’exposicions del centre cultural, s’inaugurarà l’exposició “Dones del Món” de Conxita Molist. L’exposició repassa la figura de la dona amb fotografies que la Conxita Molist ha anat fent al llarg de diferents viatges.

Si feu doble-click al damunt de la imatge superior dreta podreu veure el programa detallat.

Podeu trobar més informació sobre l’origen d’aquesta commemoració internacional a la pàgina de l’Institut Català de les Dones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Taradell Bloc
6 març 2008 11:28

Solucionat. Perdoneu l’errada.

Anònim
Anònim
6 març 2008 10:57

No em quadra una cosa, en el text hi poseu que la mostra de cuines comença a les 8 del vespre i en canvi el programa posa a les 5 de la tarda, suposo que és l’hora que posa el programa no?