Inici Actualitat Atropellat un senglar a la carretera de Mont-rodon.

Atropellat un senglar a la carretera de Mont-rodon.

4
COMPARTIR


El passat dilluns, pels vols de les 11 de la nit, un vehicle va atropellar un porc senglar que es passejava per la carretera de Mont-rodon a l’altura del trencant de la Caseta del Puig.

El Senglar va quedar mort a l’acte al vell mig de la carretera. Van ser varis els vehicles que es van dur un bon ensurt al passar-hi desprès i fins i tot algun hi va deixar un tros de para-xocs.

Tot i que es va avisar la policia local, abans de que arribessin un parell de joves van apartar l’animal de la carretera i el van deixar al marge.

L’endemà cap a les 8 del mati un parell de cotxes, suposo que de caçadors, es miraven la bestia i l’acaben carregant. Seran els únics que faran festa grossa.

De totes maneres, si passeu per la carretera de Mont-rodon a la nit sobretot aneu a poc a poc i vigileu que no us en surti un altre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
11 setembre 2007 20:59

avui han atropellat un gat a la carretera de Mont-rodon. ningú en diu res?

Anònim
Anònim
5 setembre 2007 12:24

Sí bé, però aquest bloc no és del municipi, eh! Sinó d’un taradellenc qualsevol. Almenys això és el què el responsable ha dit sempre. Tan de bo la web de Taradell estigués a l’alçada d’aquest bloc!

Anònim
Anònim
5 setembre 2007 12:11

Ei, que sí, que et felicito pel gran bloc que tens. És una passada! I molts municipis se l’haurien de copiar!

Anònim
Anònim
5 setembre 2007 11:47

President meu,

Els caçadors i caçadores fan festa grossa caçant, no recollint cadàvers, amore. En aquest país els caçadors han estat i són grans defensors de la natura, del patrimoni paisatgístic, que només les urbanitzacions il·legals o legals han destruït.

muaaaaaaaa
mire