Inici Actualitat Avui, presentació del programa CIU i debat a El 9 TV

Avui, presentació del programa CIU i debat a El 9 TV

0
COMPARTIR

Avui, divendres 18 de maig, hi ha un parell d’actes importants d’aquestes eleccions. L’equip de Convergència i Unió fa la presentació del seu programa electoral a les 8 del vespre al Centre Cultural Can Costa i Font.

Seguidament podrem veure per El 9 TV l’últim debat televisiu d’aquests comicis. El debat, que s’emet en directe a partir de 2/4 d’11 fins a les 12 de la nit està pensat perquè sigui molt participatiu i a banda de poder enviar SMS també és podran plantejar preguntes per telèfon als candidats. Com ja vam anunciar aquesta setmana el plató serà obert al públic i si voleu assistir-hi heu de ser a El 9 Nou a ¼ de 11 de la nit.

El debat el moderarà el director de El 9 Nou, Josep Comajoan, i s’inclou dins del programa MUNICIPALS 2007, que s’emet des de mitjans de març i que organitza debats de 17 municipis d’Osona. Podreu veure la repetició d’aquest debat el proper dilluns a les 11 del matí i a les 4 de la tarda.

El debat d’ahir al Canal Taronja va millorar respecte el de dimecres, va tenir més ritme, més de debat i no va ser tant avorrit. A nivell de missatges es van repetir bastant els mateixos: piscina, rotonda, gent gran, gent jove, etc.. Val la pena comentar que quan portàvem 40 minuts de debat la imatge va quedar congelada amb en Miquel Vila, candidat del PSC, i així s’hi va passar estona. El debat com ja us havíem anunciat es va gravar el dimarts i per això ningú se’n va adonar de seguida. Mirarem d’ampliar aquesta crònica a la tarda. Avui al mati, el tornaran a passar.

Demà a les 7 de la tarda és presentarà el programa d’Esquerra a Can Costa i Font.

COMPARTIR