Inici Actualitat Les coses si no existeixen s’han de crear

Les coses si no existeixen s’han de crear

1
COMPARTIR

Aquesta setmana estava buscant per la Catosfera informació sobre les eleccions municipals a Taradell, volia conèixer l’agenda dels actes i vaig quedar ben decebut al veure que no trobava res. Com que les coses si no existeixen s’han de crear, doncs aquí estem.

Intentarem fer una pàgina per aquestes eleccions on s’hi pugui trobar tota la informació relativa als comicis. No pretenem fer masses valoracions subjectives, perquè això sempre ho podreu fer vosaltres des dels comentaris, però si que volem donar tota la informació possible al respecte: Llistes, actes, debats, etc…

Si hi vols col·laborar pots fer-ho enviant la informació que creguis oportuna a taradellbloc@gmail.com o be deixant el teu comentari a la pàgina. A veure com va?

COMPARTIR
1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert Esquis
11 maig 2007 8:53

Molt bé, així m’agrada que t’animis a fer alguna cosa de profit. Molta sort en el teu nou Blog