Inici Actualitat Debat avorrit

Debat avorrit

4
COMPARTIR

Ahir al vespre vam poder veure el primer debat d’aquestes eleccions. Un debat força avorrit segurament tant per culpa del format, com de la manca de temps. Només una hora perquè els sis candidats exposin les seves prioritats i debatin al voltant del POUM, les infraestructures, la gent gran, els joves, la seguretat, la immigració, la cultura, els serveis, etc.. és una mica massa poc, si a això hi sumes una mala gestió del temps el resultat és un debat massa ensopit.

El fet de que aquest any fossin sis ponents també va provocar que el debat no es definís prou be i no és discutissin les diferents propostes. Val a dir que la diferencia de coneixements específics dels diferents caps de llista va afectar la dinàmica del debat, que més d’una vegada va ratllar la demagògia.

A nivell de propostes hi ha una cosa clara: Finalment tindrem piscina. La zona esportiva va ser proposada per gairebé tots els grups amb l’esmentada piscina, un altre pavelló i fins i tot el PSC va proposar una pista d’atletisme.

Respecte al POUM hi va haver disparitat d’opinions: CIU en va fer una bona defensa, mentre ERC en va discrepar puntualment, sobretot en el barri de Mont-rodon (els barris son una prioritat d’aquesta formació). Els altres partits van al·legar, desafortunadament, no haver-hi pogut participar.

En un pla més social CIU va prioritzar l’atenció domiciliaria i l’educació parlant de les dues escoles i proposant la creació d’una escola d’adults. ERC va prioritzar les entitats i el comerç, va proposar un nou pla de mobilitat a dins el poble que dinamitzi la zona comercial. El PSC va proposar solucions als problemes dels joves (habitatge i feina) i la creació d’un pla de participació ciutadana. El PP i PxC van basar el seu discurs en la seguretat i la Unió de Jubilats es va centrar exclusivament amb la gent gran, tema que va centrar bona part del debat.

Avui a les 21:50 podrem veure el segon debat al Canal Taronja. A veure si es més entretingut. Si vareu poder veure el debat, podeu fer els vostres comentaris.

COMPARTIR
4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
17 maig 2007 21:10

En Lluis amb la mateixa prepotència que en Munmany, renyant a tothom, i en Toni en la seva linea de fa 4 anys, malament. En un debat tan aburrit, en Jolis hi va posar una mica d’humor.
Esperem que els propers debats la cosa millori.

Anònim
Anònim
17 maig 2007 20:38

a mi tambe amb va aborrir.en verdeguer amb va semblar igual que en mumany “quina por”,en toni tot i tenint la llista que m´agrada mes jo crec que a de cambiar de tactica, deixa d´atacar els de ciu i demostra que teniu idees propias.

Anònim
Anònim
17 maig 2007 15:45

Tens raò, nNo va tenir gens de ritme i va ser molt demagogic. En Jolis es vol gastar 150 millons d’euros per la gent gran, o algu aixi, oi?

Anònim
Anònim
17 maig 2007 11:04

Durant el debat es va parlar de la nova rotonda que hi ha devant del cementiri, la cual es la surtida del nou cinturo del poble. Devant dels comentaris unanimes de tots els partits de que aixo no estaba ben fet i es podia haver fet pel darrera del cementiri enlloc de fer-ho passant el cinturo pels carres del poble. El candidat de CIU vare dir que s´havia fet aixi per una cuestio de diners, pero que en uns 2 o tres anys esperant tenir diners per redrecar el cinturo i fer-lo passar per darrera del cementiri. O sigui que… Llegeix més »