Inici Actualitat Diumenge acte d’ERC a Mont-rodon

Diumenge acte d’ERC a Mont-rodon

3
COMPARTIR

L’equip d’ERC serà demà diumenge 13 de maig a les 12:30 al Barri de Mont-rodon. És tracta d’un vermut per la gent del barri i per qui s’hi apunti. Durant el vermut s’explicaran les propostes per aquest barri de Taradell.

Donem gracies a la gent d’ERC per fer-nos arribar aquesta informació i també el cartell de l’acte.

Aquesta pàgina és la casa de tots, és per això que esperem que ens feu arribar tota la informació que trobeu interessant i la publicarem amb molt de gust.

COMPARTIR
3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Lluisdetaradell
13 maig 2007 17:18

Doncs bé, ni calçots, ni escopinyes. El plat de Mont-rodon han estat les pizzes, pizzes de fabricació britànica que han fet les delicies dels veïns i les veïnes de Mont-rodón que s’han decidit a fer-nos companyia a la “gespa de metre i mig” que envolta la pista poliesportiva Una pista més pròpia del tercer món que no pas d’un municipi com Taradell.

Allà, hem aprofitat per presentar els nostres tres eixos de campanya per Mont-rodon. Els voleu saber? Doncs el dia 19 teniu la oportunitat de coneixer-los. Serà a quarts de set de la tarda a Can Costa i Font.

Anònim
Anònim
13 maig 2007 15:09

o a menjar calçots!!!

Anònim
Anònim
12 maig 2007 23:08

Anem tots a menjar escopinyes!!!!