Inici Actualitat S’acaba l’especial Eleccions

S’acaba l’especial Eleccions

2
COMPARTIR

Amb aquests tres últims articles d’opinió escrits des de diferents òptiques i dedicats a les eleccions donem per tancat aquest diari de campanya. A partir de demà, 1 de Juny, continuarem el bloc amb informació més general i no tant monogràfica. Continuarem amb els articles d’opinió de periodicitat setmanal i també hi afegirem un apartat d’entrevistes (encetarem amb una entrevista al nou alcalde), un apartat d’agenda d’actes i un seguiment de les principals noticies municipals. També, de tant en tant, farem algun petit reportatge, reflexió o observació sobre espais o fets de Taradell. Ens agradaria poder contar amb la vostra col·laboració, amb les vostres idees i amb les vostres iniciatives per obrir noves seccions.

Demà també us ensenyarem les estadístiques de visites d’aquesta pàgina durant aquestes tres primeres setmanes de vida. És interessant veure el número de visites rebudes, el número de pàgines vistes i el número d’usuaris que ens han visitat i des de quin lloc del planeta. Us avanço que hem tingut visites de Taradellencs escampats per tot el mon: Tokio, Hanoi, Califòrnia, Argentina, Pennsilvanià, Sud-àfrica, Malàisia, Cap Verd, Suècia, India, etc.. Demà us ensenyarem el mapa complet de tot el món amb les visites rebudes.

També publicarem l’agenda d’actes d’aquest més de juny, amb els actes previstos al Centre Cultural Costa i Font i a la Biblioteca, i les exposicions que hi ha previstes.

Demà, 1 de Juny, reestrenem el Bloc i volem seguir contant amb la vostra presència i la vostra col·laboració.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
1 agost 2007 11:45

Tal como he leido veo que se ha cambiado el ayuntamiento de Taradell pero el nuevo a cojido varios cargos que ya estaban en el ayuntamiento anterior esto debe decir que governaran los mismos de antes o que los que han entrado no sirven para nada el tiempo lo dira,esto se dice los mismos perros con diferentes collares.

Anònim
Anònim
31 maig 2007 21:36

Bueno Toni, et vull felicitar per tota l’informació i espero que d’aqui 4 anys i tornis. I també espero que aquests 4 anys la pag vagi bé !

Joan