Inici Actualitat 26,67% de participació a les 13:00 hores

26,67% de participació a les 13:00 hores

2
COMPARTIR

A la 1 del migdia hi havia a Taradell una participació del 26,67%. Això vol dir que ja havien anat a votar unes 1.200 persones dels 4487 taradellencs amb dret a vot. Aquesta dada es sensiblement superior a la del conjunt de Catalunya a les 14 hores era del 27,1%. És una dada força semblant a la que és va registrar a Taradell el passat referèndum de l’estatut, a la mateixa hora.

Respecte als candidats, Joan Jolis i Josep Ricart han estat els primera a anar a votar cap a la 1 del migdia, una mica més tard, abans de les dues, ho feia Miquel Vila i a les dues en punt en Lluis Verdaguer. S’espera que en Toni Casassas voti aquesta tarda. L’Agusti Segura, del PP, no vota a Taradell ja que està censat a Barcelona.

COMPARTIR

2
Deixa un comentari

avatar
2 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
Anònim Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Anònim
Convidat
Anònim

i el nostra alcalde on viu?

Anònim
Convidat
Anònim

jajaja que trist lo del PP. Es presenta aquí vota a Barcelona!