Inici Actualitat SUSPÈS: L’ANC Taradell i ERC Taradell presenten divendres un acte en format...

SUSPÈS: L’ANC Taradell i ERC Taradell presenten divendres un acte en format audiovisual per denunciar la justícia espanyola

0
COMPARTIR

L’Assemblea Taradell i la secció local d’ERC Taradell oferiran l’audiovisual “A presó” realitzat per La Garriga Secreta, el qual pretén ser una reflexió i una crítica sobre la judicatura espanyola, la reclusió i els presos polítics catalans. L’audiovisual “A presó” està confeccionat a partir de les fotografies de Ramon Ferrandis a la presó Model de Barcelona un cop tancada.

Abans de la presentació d’aquest treball, que tindrà lloc el proper divendres 1 de febrer a dos quarts de nou del vespre, a la sala del mig del Centre Cultural Can Costa i Font, la historiadora de Taradell Míriam Martínez explicarà breument com va ser l’entrada de les tropes franquistes al poble, aprofitant que l’endemà farà 80 anys d’aquell tràgic dia.

Seguidament, l’advocat i historiador Joan Garriga reflexionarà sobre el contingut de l’audiovisual, acompanyat d’una lectura de poemes a càrrec d’Antoni Pardo. Es comptarà també amb la presència de familiars dels presos polítics.

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica