Inici Actualitat El CP Taradell es queda amb la mel als llavis i debuta...

El CP Taradell es queda amb la mel als llavis i debuta empatant amb l’Alcobendas

0

A punt va estar el Club Patí Taradell de sumar la primera victòria a la primera divisió estatal. Els taradellencs van acabar empatant a 3 davant l’Alcobendas, en un matx que dominaven per 3 a 1.

Penal que va suposar l’empat a 3 definitiu.

El debut a la nova categoria va ser molt satisfactori, malgrat que el triomf es va escapar en els últims minuts. L’equip de Pep Rifà va portar la iniciativa en el marcador durant tot el partit.

El CP Taradell va encarrilar el matx en un minut. I és que només començar Dani Rodríguez avançava els taradellencs. I pocs segons després Marc Soler feia el 2 a 0. L’inici va ser trepidant, ja que un minut després l’Alcobendas va fer el 2 a 1.

El 3 a 1 va arribar a 8 minuts pel descans i, de nou, obra de Dani Rodríguez.

A la segona meitat, el marcador no es va moure fins a l’equador. Just abans de reduir diferències l’Alcobendas, Dani Rodríguez va disposar d’una falta directa per augmentar el marcador. No va ser possible, i pocs segons després els visitants van iniciar el camí de la remuntada. A falta d’11 minuts van aconseguir el 3 a 2. El partit es va obrir molt, malgrat que el Taradell podria haver sentenciat en una nova falta directa desaprofitada per Dani Rodríguez a falta de cinc minuts. Pràcticament en la jugada següent va arribar un penal a favor dels visitants que va suposar l’empat a 3 definitiu.

L’empat situa el CP Taradell en setena posició a la Primera divisió estatal.