Inici Actualitat El CP Taradell debutarà a la Primera divisió espanyola rebent l’Alcobendas

El CP Taradell debutarà a la Primera divisió espanyola rebent l’Alcobendas

0
COMPARTIR

Ja hi ha calendari de la Primera divisió espanyola d’hoquei patins. El sorteig ha volgut que el debut del CP Taradell a la nova categoria sigui a casa i rebent l’Alcobendas, equip que la temporada anterior militava a l’Ok Lliga. La primera jornada es disputarà el 14 d’octubre i el partit es jugarà a les 6 de la tarda.

La lliga es tancarà el 26 de maig i el Taradell ho farà com a local rebent la visita del RC Josaleta. Els rivals dels taradellencs seran l’HC Lleida, CP Vilafranca, CP Rivas las Lagunas, CHP Sant Feliu, CP Manlleu, PHC Sant Cugat, Calafell, CP Tordera, CH Mataró, Alcobendas, RC Josaleta, Shum Frit Ravich i CP Vilanova.

Només hi haurà un derbi osonenc, davant del CP Manlleu. Serà el 2 de desembre a Manlleu i la tornada a Taradell el 14 d’abril.

La Supercopa catalana a Taradell

Abans del debut a la lliga, el CP Taradell serà el club amfitrió de la Supercopa catalana masculina i femenina. Les competicions donaran el tret de sortida a la temporada 2017-2018.

La final femenina la disputaran el CH Vila-Sana i el CH Mataró el 10 de setembre a 2/4 de 5 de la tarda. Mentre que la masculina la jugaran el CP Taradell i l’HC Sentmenat a 2/4 de 7 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments