Inici Actualitat Mellow Yellow celebra els 25 anys amb sorteig de regals i activitats...

Mellow Yellow celebra els 25 anys amb sorteig de regals i activitats pels menuts

0
COMPARTIR

El dissabte 17 de juny l’acadèmia Mellow Yellow va celebrar una festa per conmemorar els 25 anys de la seva obertura. Ho va fer amb una jornada de portes obertes i van haver-hi diverses activitats.

Els més menuts van gaudir d’una pel.lícula en versió original en pantalla gegant, jocs i contes en anglès. A partir de les 12 hi va haver un “brunch” per tothom servit a la terrassa del Mellow Yellow. Llavors es va portar a terme el sorteig en el qual alumnes i ex-alumnes hi van poder participar. Els guanyadors dels quals van ser:

– 1r premi: Un cap de setmana a Londres per a dues persones (Héctor Lorente)

– 2n premi: Una tablet Samsung (Ona Verdés)

– 3r premi: Una subscripció anual a la revista Catalonia Today (Abril Del Cabo)

També es van sortejar diversos lots de llibres. Els afortunats van ser: Ramon Codina, Laia Homs, Jordina Francàs, Dolors Bigas, Moisès Espuña i Anna Quesada.

L’acte també va reunir les professores actuals de l’acadèmia i d’altres professores que han treballat al Mellow Yellow durant aquests anys. També va assistir Susanna Martínez la responsable que fa 25 anys va obrir l’acadèmia d’idiomes, la primera a Taradell. L’actual gerent, Irene Bares, va començar a treballar-hi el 1996 i des del 2000 n’és la responsable.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments